Zoekresultaten:

  Samenwerkende bedrijven

  SBB Binnenafbouw specialiseert zich in de (droge) binnenafbouw van projecten. Hierbij valt te denken aan zowel woningbouw, transformatieprojecten, als utilitaire projecten. Om deze projecten tot een succes te brengen kent SBB een nauwe samenwerking met o.a. onderstaande bedrijven;

   

  Gyproc

  Als GYPROC-professional past SBB uitsluitend de lichtgewicht afbouwsystemen van GYPROC toe. Middels deze samenwerking zijn wij in staat om voor de meest bijzondere situaties (duurzame) oplossingen te bieden en de resultaten te garanderen.  

  www.gyproc.nl

   

  Werkcon steel profiles

  Binnen onze werkzaamheden staan de metalen profielen (en overige toebehoren) van WERKCON als fundatie voor de wanden en plafonds. Deze samenwerking bied gegarandeerde kwaliteit.

  www.werkcon.nl

   

  ROCKFON specialiseert zich in complete systeemprofielen. De steenwol tegels en panelen bieden gecombineerd met de CMC-draagprofielen een stabiele basis voor onze plafondprojecten

  www.rockfon.nl

   Isover


  ISOVER produceert duurzame isolatiematerialen voor de thermische, akoestische en brandveilige isolatie van woningen, gebouwen, metaalbouw en industrie.

  www.isover.nl

   

  Drs. W. van Royenstraat 18
  HOEVELAKEN
  e: info@sbbbinnenafbouw.nl
  t: +31(0)33 - 24 71 030
  ©2020 SBBbinnenafbouw.nl. Alle rechten voorbehouden